У Гройсмана зробили важливу заяву щодо загибелі MH17
Категорія
Події
Дата публікації

У Гройсмана зробили важливу заяву щодо загибелі MH17

У Гройсмана зробили важливу заяву щодо загибелі MH17
Джерело:  interfax.com.ua

Віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в уряді Володимира Гройсмана Геннадій Зубко заявив, що міжнародна комісія з розслідування трагедії Boeing MH-17 має намір 28 вересня оприлюднити звіт про місце запуску ракети, яка збила літак, і тип зброї№ №.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Зубко наголосив, що 28 вересня звіт буде представлений родичам жертв, після чого опублікований. "У першу чергу, звіт буде не опубліковано, а надано родичам, першим, хто повинен отримати інформацію про місце і зброю", - сказав він.
При цьому він зазначив, що мова не йде про публікацію остаточного звіту по кримінальному розслідуванню цієї трагедії.
Нагадаємо, Boeing авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий в Донецькій області 17 липня 2014 року. На його борту було 298 чоловік, всі вони загинули.
13 жовтня 2015 року була опублікована доповідь, в якій йдеться, що літак був збитий ракетою класу "земля - ​​повітря", випущеною зі ЗРК "Бук".
Як повідомляв ONLINE.UA, уряд Нідерландів із самого початку вважав, що причиною катастрофи Boeing рейсу МН17 були бойовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?