Відповідь легендарної жінки з Донбасу російській пропагандистці підірвала соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Відповідь легендарної жінки з Донбасу російській пропагандистці підірвала соцмережі

Відповідь легендарної жінки з Донбасу російській пропагандистці підірвала соцмережі
Джерело:  online.ua

Відповідь української активістки Ірини Довгань, яка в 2014 року піддалася тортурам з боку ДНР за свою проукраїнську позицію, російській пропагандистці викликала бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Пропагандистка Крістіна Порошина звернулася до Довгань з пропозицією поговорити про Україну в ефірі програми на "Первом канале", а також запитала, в Москві перебуває активістка чи в Донецьку.
"Дивує тупість і обмеженість людини, що працює редактором. Ваші співвітчизники катували і били мене в рідному Донецьку, розважаючись, повісили мені зв'язаній на груди табличку "вбивця дітей", а по закінченні двох років дура з Москви запрошує мене поговорити на тему України? А крім Москви та Донецька фантазія не підказує вам жодного міста, де я могла б жити? Якщо дуже хочеться, приїжджайте поговорити до Києва, де, як не тут, обговорювати тему України. Наприклад, сьогодні в будівлі телеканалу "Інтер", і захопіть Столярову ( Марія Столярова, - колишній шеф-редактор телеканалу "Інтер", викрита в сепаратизмі, - ред.) з собою", - відповіла Ірина Довгань.



"Ми всі пам'ятаємо ті жахливі кадри з Донецька, коли прив'язану до стовпа жінку катували пропутінські свинособаки. Їй дивом вдалося вирватися живою з цього пекла русского міра. І ось свинособачі пропагандисти мали нахабство запросити її на своє дике шоу "Врємя покажет". Ну що ж, час показав. З огляду на вчорашню

пожежу на "Інтері"

, відповідь Ірини блискуча!", - написав український блогер

Даніель Родрігес

.



Катерина Стулень

: "Наскільки недоумкуватою і самовпевненою потрібно бути, щоб рука піднялася написати таке Ірині Довгань. Расіяне розгубили всяку совість".



Николай Порт: "Чудова відповідь))) Респект мужній жінці з Донецька".

Євген Наумов: "У кацапів завжди з головою були проблеми, а тепер взагалі все погано до крайності. Особисто я не поїду в Московію і окуповані території України хто і як би не запрошував, ну хіба що "на танку".
Ігор Волощенко: "Просто розумниця! Спустила вату нижче плінтуса".
Нагадаємо, 26 серпня 2014 року Ірину Довгань, загорнуту в державний прапор України, терористи прив'язали до "ганебного стовпа" в центрі Донецька, а перехожі підходили до неї, били, плювали в обличчя і принижували словесно. В руках жінка тримала табличку: "Вона вбиває наших дітей - агент карателів".
Як повідомляв ONLINE.UA, після публікації знімка катувань в іноземних ЗМІ бойовики відпустили Ірину Довгань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?