Масове побоїще зі стріляниною розгорілося в Одеській області: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Масове побоїще зі стріляниною розгорілося в Одеській області: з'явилися фото

Масове побоїще зі стріляниною розгорілося в Одеській області: з'явилися фото
Джерело:  Траса Е95

Невідомі намагалися захопити урожай соняшнику сільгосппідприємства ТОВ «Пиріжнянське» в селі Пиріжна Кодимського району Одеської області, через що сталася стрілянина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Трасса Е-95 ».
Урожай соняшнику був вирощений сільгосппідприємством на 500-гектарному полі. Селяни вивели в поле комбайн для збирання врожаю, але машину спробували захопити невідомі. Зав'язалася бійка із застосуванням вибухових речовин і вогнепальної зброї.
«Це були спортивної статури молодики, які кидали в людей вибухові пакети, стріляли і погрожували. Кодимську поліцію довелося викликати через Київ, у них ніяк не виходило до нас приїхати», - розповіли місцеві жителі.
На місце події прибув наряд поліції і став між конфліктуючими сторонами, однак, як пояснили селяни, правоохоронці не вживали ніяких заходів для їх захисту. Пізніше на місце прибули одеські правоохоронці, які і погасили конфлікт. Загарбники сіли в 13 автомобілів і поїхали. Однак люди кажуть, що вони не покинули район.
Відзначимо, що конфлікт триває вже три роки, і обидві сторони мають озброєних охоронців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фрезерувальник одного з цехів Південного машинобудівного заводу імені Макарова з вогнепальної зброї поранив двох бійців Нацгвардії України.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?