Порошенко пообіцяв покарання для одіозного бойовика ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко пообіцяв покарання для одіозного бойовика ДНР

Порошенко пообіцяв покарання для одіозного бойовика ДНР
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко обіцяв притягнути до кримінальної відповідальності одіозного бойовика так званої ДНР Арсенія Павлова з позивним "Моторола".
Про це він заявив в ході вручення ордена "Золота Зірка" Героя України матерям двох загиблих воїнів - солдата Ігоря Брановицького і капітана Сергія Колодія, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.
Відзначимо, що Ігор Брановицький потрапив у полон, коли захищав донецький аеропорт, і, згідно з показаннями свідків, міг бути убитий "Моторолою". "Завдяки героїзму Ігоря, десятки українських поранених воїнів вдалося врятувати", - сказав про нього Порошенко.
"Під час допитів, в порушення всіх міжнародних конвенцій за особисту незламність і непокору терористам Ігор був особисто застрелений одним з нелюдів-бандитів з позивним "Моторола", - додав він. - Не буде прощення. I цей нелюд буде притягнутий до відповідальності. Він відповість за смерть українського героя".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко вручив нагороди військовослужбовцям ЗСУ і Нацгвардії, а також нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня начальника Генштабу Віктора Муженка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?