До відомого мільярдера в Росії прийшли з обшуками: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

До відомого мільярдера в Росії прийшли з обшуками: соцмережі веселяться

До відомого мільярдера в Росії прийшли з обшуками: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

По вулиці Мала Ординка в Москві проходять обшуки «Т Плюс», яка входить до групи компаній «Ренова» мільярдера Віктора Вексельберга, що розсмішило користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Представник Слідчого комітету Володимира Маркіна заявив "Інтерфаксу", що обшуки проходять у справі про хабар керівництву Комі на суму понад 800 млн руб за встановлення вигідних для енергокомпаній тарифів. Цю кримінальну справу виділили зі справи, яку порушили проти колишнього губернатора Комі В'ячеслава Гайзера.
При цьому на ресепшені сидять люди в масках. Також до будівлі увійшли двоє чоловіків в масках з нашивками «ФСБ». Провадиться виїмка документів.
Користувачі соцмереж посміялися над обшуками. Так, користувач Ехидные новости написав: "У компанії Віктора Вексельберга готується референдум про входження до складу імперії Ротенберга?".
Петро Верзилов: "Бізнес-ресепшен по-російськи!".




Інахо Кайдзука: "Ніндзя взяли Вексельберга за яйця?)".
Студент з Ітона: "Ніндзя за комп'ютером це клас!".
Слабоумство і відвага: "Здалося, що ІДІЛ на фото, поки не розгледів російський прапор".
Влад Александров: "А чого вони в нікабі сидять? Може вже в паранджі пора?".
Дміч: "Чоловіча паранджа?".
Ісус Спайситель: "Поки государ за батьківщину б'ється з супостатами іноземними, вдома хтось йому підклав свиню".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше користувачі соцмереж посміялися над знахідками, виявленими в ході обшуку в будинку голови російської Федеральної митної служби Андрія Бельянінова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?