Скандал із "собачою" їжею для поліції Росії: з'явилися нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал із "собачою" їжею для поліції Росії: з'явилися нові подробиці

Скандал із "собачою" їжею для поліції Росії: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний оголосив, що в Росії вже звільнили поліцейського, який зняв відеоролик, де порівнюється сухий пайок із собачим і котячим кормом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook опозиціонера.
Навальний порахував, як можна було б годувати поліцейських під час 12-годинного чергування під час охорони саміту Всесвітнього економічного форуму-2016 на острові Російський, якби заощадили на перельоті заступника голови російського уряду Ігоря Сечіна і першого заступника голови уряду РФ Ігоря Шувалова.
"Обидва чиновника налітали на 17 * 2 * 500 000 = 17 млн ​​руб. Поділимо цю суму на 1000 поліцейських, виходить, 17 тис руб можна було б видати на харчування кожного далекосхідному менту, що стоїть в оточенні. І це тільки приліт на форум двох безглуздих чиновників-шахраїв. Для цього не треба було б навіть виділяти гроші з бюджету, а просто сказати Сєчіну і Шувалову: ви летите звичайним рейсом бізнес-класом. Або навіть: ви летите одним бортом з іншими членами уряду. Однак таке нікому навіть на думку не спало", - написав опозиціонер.
"А знаєте чому, дорогі далекосхідні поліцейські? Рівно тому, що ви охороняєте цю злодійську банду від народу, який хотів би поставити Сєчіну, Шувалову і Путіну ряд неприємних питань. Розганяєте мітинги, затримуєте за поодинокі пікети, виконуєте незаконні накази і фабрікуете кримінальні справи проти активістів. Повторюєте всю цю брехливу нісенітницю про «опозиція підтримується Заходом». Це Захід поклав цукерку в сухпай здоровому мужику? Це Обама з'їв половинку помідора? Поки ви не повернете свої кийки, щити, спецзасіб «черемха» і «акустичні системи для розгону демонстрацій» проти тих, хто обкрадає Росію, чомусь гордо називаючи себе «чинною владою», вас і будуть годувати як собак. І викидати на вулицю, якщо таке харчування стане не до вподоби", - додав Навальний.
Як повідомляв ONLINE.UA, в місті Нижньокамськ місцеві жителі влаштували тисняву на роздачі безкоштовного морозива.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?