Українці вже більше мільйона разів скористалися електронними сервісами Мін'юсту
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці вже більше мільйона разів скористалися електронними сервісами Мін'юсту

Українці вже більше мільйона разів скористалися електронними сервісами Мін'юсту
Джерело:  online.ua

З моменту запуску електронних онлайн-сервісів послугами Міністерства юстиції в Інтернеті скористалися 1 мільйон 17 тисяч громадян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Мін'юсту.


Зокрема, з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно отримано майже 445 тис. інформаційних довідок. З Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань отримано понад 350 тис. безкоштовних витягів і майже 225 тис. платних інформаційних довідок.


"Ми працюємо - у вас є час насолоджуватися життям!" - зазначив, коментуючи ці цифри, міністр юстиції України Павло Петренко.


"Понад мільйон разів українці підтвердили, що сервіси Мін'юсту стали більш якісними, зручними і доступними", - написав він на своїй сторінці в Facebook.



Відзначимо, що Міністерство юстиції запустило електронні сервіси, які стосуються операцій з реєстрами нерухомості і бізнесу 1 квітня 2015 року.


Новація дає можливість, не виходячи з дому чи офісу і не спілкуючись з чиновниками, за кілька хвилин отримати необхідну інформацію з відповідних реєстрів через кабінет електронних сервісів за адресою  https://kap.minjust.gov.ua/.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?