Фото Обами з крижаним поглядом і Путіна стало хітом мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Фото Обами з крижаним поглядом і Путіна стало хітом мережі

Фото Обами з крижаним поглядом і Путіна стало хітом мережі
Джерело:  online.ua

У мережі сміються над фото з  саміту G20  в Китаї, де президент США Барак Обама холодно дивиться в очі президенту Росії Володимиру Путіну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


"Коли п***їв на Обаму в інтернеті, а потім випадково зустрів в реальності", - прокоментував фото київський блогер Антон Ходза.


Багато з користувачів мережі погодилися, що на даному фото у російського президента завинивше обличчя. Мuд Роіссі: "Твоє обличчя, коли до тебе прийшов карлик торгуватися з приводу скасування санкцій".


руслан Русавський: "Дядьку, ну зніміть будь ласка ці санкції".


запорізькаУКРОПКА: "Твоє обличчя, коли ти карлик і прийшов просити - вибачатись".


Антіватнік: "Як школяр, який приніс двійку. А, батько сердитий, походу, прочуханки не уникнути! Запасаємося попкорном".


Карімов Шредінгера: "Путін схожий на кота, який нашкодив, який вибачається, але розуміє, що все одно зараз від господаря буде тапком отримувати".



Також багато хто з користувачів соцмереж визнали, що на фото Обама дивиться на Путіна з відвертим нехтуванням. RIP Новини: "Вдале фото і для західної (Обама дивиться на Путіна як на г***о), і для російської (Обама обіженка) аудиторії".


Олексій Крухлюк: "Дивиться, як на г***о" виглядає саме так :)".


Сергій Ауссем: "У Путіна стиснуті вилиці, від злості і безсилля, а в Обами - цілковите нехтування правилами... і це все видно "неозброєним" оком".


Кзочральскі: "Там як мінімум три чувака дивляться на Путіна як на г***о..."


Себастьян Перейро: "На фото на Путіна, як на г***о, дивляться всі. Крім дівиці. Вона взагалі на нього не дивиться".



Деякі в мережі також звернули увагу на роботу оператора, який не зміг підібрати вигідний ракурс, в якому не була б так помітна різниця в зрості між президентами. Ігор Сміщко: "А коли будуть вимагати видалити це фото? Обама не підходить по зросту ж".


Піка вітровській: "Який же він маленький... Не можна біля керма ставити людей з наполеонівськими комплексами".



Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках саміту G-20  президенти США і Росії Барак Обама і Володимир Путін обговорили тему Сирії, а також ситуацію в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?