У Росії зірвали масову ловлю покемонів в Казанському соборі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зірвали масову ловлю покемонів в Казанському соборі

У Росії зірвали масову ловлю покемонів в Казанському соборі
Джерело:  online.ua

У Санкт-Петербурзі адвокат Аркадій Чаплигін в знак солідарності з  блогером Русланом Соколовським, якого заарештували за ловлю покемонів в Храмі-на-Крові в Єкатеринбурзі, організував акцію з ловлі покемонів в Казанському соборі в Петербурзі, але правоохоронці зірвали збори.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВКонтакте Чаплигіна.


"...Якщо віруючі не пустять мене в храм, виженуть з нього або заборонять користуватися смартфоном, значить, по шляху Соколовського повинні піти багато чиновників і депутатів, які користуються смартфонами в храмах (докази чого у мене є). Буду домагатися притягнення їх до відповідальності. Може, ризик бути засудженими змусить їх переглянути диспозицію ст. 148 КК РФ, скасувати дрімучий закон. Якщо віруючі не образяться, то Руслан Соколовський притягується до відповідальності незаконно. У цьому випадку будемо боротися за його звільнення", - написав Чаплигін.


Відзначається, що після прибуття адвоката до собору, три поліцейських автомобіля перегородили дорогу до нього, а сам Казанський собор закрили "з технічних причин" раніше, ніж треба.


Відкрита Росія прокоментувала такий поворот подій в Twitter: "Схоже, ловля покемонів в Казанському соборі скасовується".


Мр. Кердз: "Ловля покемонів починається у трьох екіпажів поліцейських машин".


Легка Нестерпність: "У бога технічна перерва".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі іронізують через арешт Руслана Соколовського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?