Луценко потрапив в неприємний конфуз через фото з Кіпру
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко потрапив в неприємний конфуз через фото з Кіпру

Луценко потрапив в неприємний конфуз через фото з Кіпру
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Генерального прокурора України  Юрія Луценка  Лариса Сарган опублікувала в мережі фотографії з робочого візиту Генпрокурора з неформальним куратором фракції БПП Олександром Грановським в Кіпр, однак, незабаром видалила запис.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Михайла Ткача.


"Яка прикрість! Прес-секретар Генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган опублікувала в фейсбуці звіт з фотографіями про "робочий візит" Луценко на Кіпр. На одному з фото праворуч від Луценка сидів народний депутат Грановський. Тільки я дописав пост для такої знакової фотографії, як прес-секретар Генпрокурора видалила її. Решта фото залишилися, а фото на якому зображений депутат Грановський - вже немає", - написав Ткач.


Він додав, що встиг зробити кілька скріншотів запису Сарган, а також зберегти фото.


"А якщо серйозно, то для такого робочого візиту до Генерального прокурора Республіки Кіпр двоє людей без юридичної освіти (Луценко і Грановський) в українській делегації - це успіх. Доброго вечора в оксамитовий сезон на Кіпрі. Сподіваюся, фото в момент відкриття нових офшорів теж будуть. А взимку з робочим візитом можна відвідати Швейцарію і Майамі", - зазначив журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко представив звіт за результатами боротьби з незаконною вирубкою лісу у Львівській області.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?