Не тільки "Інтер" - в скандалі навколо каналу з'явилася гучна заява
Категорія
Події
Дата публікації

Не тільки "Інтер" - в скандалі навколо каналу з'явилася гучна заява

Не тільки "Інтер" - в скандалі навколо каналу з'явилася гучна заява
Джерело:  online.ua

Відомий літератор і громадський діяч Дмитро Корчинський в зв'язку зі  скандалом навколо телеканалу "Інтер"  назвав і інші українські телеканали, які пропагують ідеї Кремля.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Громадський діяч розповів, що "Інтер", - "найбільш нахабний телеканал і займає більшу частину ефіру". За його словами, те ж стосується телеканалу олігарха Ріната Ахметова "Україна", а також медіа-холдингу Віктора Пінчука StarLightMediа, контролюючого СТБ, Новий канал і ICTV.


"Те ж за багатьма ФМ-станціях, цілодобово транслюють "пісні і танцю" окупантів. У цьому сенсі ситуація небезпечна. Дуже добре, що українська громадськість усвідомлює всю цю небезпеку і почала опір", - сказав Корчинський.


Літератор зазначив, що протестувати проти телеканалу "Інтер" вийшли люди з різних областей України, переважно ветерани АТО.


"Вони і на фронті відчували, що їм б'ють в спину. "Інтер" - телеканал, який покликаний деморалізувати бійців на фронті, а їх сім'ї в тилу. Тому ці люди вийшли. Є ще студенти, журналісти, які протестують проти захоплення московськими телеканалами і радіостанціями українського ефіру. І кістяк протесту - ветерани", - зробив висновок він.


Нагадаємо, раніше Дмитро Корчинський натякнув, що  в скандалі навколо українського телеканалу "Інтер" замішана Адміністрація Президента Петра Порошенка.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Всі причетні до "Інтеру" в іншій країні вже сиділи б - Дмитро Корчинський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?