Зустріч біля туалету: в мережі висміяли фото Путіна з Обамою
Категорія
Світ
Дата публікації

Зустріч біля туалету: в мережі висміяли фото Путіна з Обамою

Зустріч біля туалету: в мережі висміяли фото Путіна з Обамою

У мережі висміяли фото президента Росії Володимира Путіна та його американського колеги Барака Обами, зроблене під час  саміту G-20 в китайському Ханчжоу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата Держдуми і глави партії "Західний вибір" Костянтина Борового.
"Зустріч Обами і Путіна біля туалету. Кілька щасливих для Путіна хвилин. Коментарі зайві", - написав політик.
Однак у користувачів соцмережі все ж знайшлися коментарі. Зокрема, вони відзначили втомлений вигляд російського президента.
Galina Cukerman: "Щось опухлий, що не виспався?"
Володимир Сосєдов: "Стиснувся в грудочку і дивиться в рот господареві".
Alexander Shkurat: "Ви коли-небудь бачили погляд шкодливого пса?"
Вирішать Артмамбетов: "Караулив".
Misha Gurjev: "Санкції - це дуже ефективно. Ось уже весь КДБ запобігливо виляє хвостиком перед американцями всього через 1.5 року... Уявляєте, на що він буде згоден ще через 1.5 року в 2018-му?"
Максим Ковалевич: "Кремлівський Дідусь ось уже зі статевими ознаками бабусі".
Раніше повідомлялося, що  в мережі сміються над фото з саміту G20 в Китаї, де президент США Барак Обама холодно дивиться в очі президенту Росії Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?