У США відкрили стрілянину на карнавалі, є загиблі й поранені: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У США відкрили стрілянину на карнавалі, є загиблі й поранені: опубліковані фото

У США відкрили стрілянину на карнавалі, є загиблі й поранені: опубліковані фото
Джерело:  CBS News

У Нью-Йорку під час вуличного фестивалю на честь Дня праці в результаті стрілянини загинули дві людини, ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS New York.
Як передає місцева поліція, інцидент стався в нью-йоркському районі Бруклін під час карнавалу карибської культури. Невідомий відкрив вогонь по присутнім людям, в результаті чого загинули 17-річний чоловік і 22-річна дівчина. П'ятеро людей отримали поранення, серед них і 72-річна жінка.
Особи загиблих вже встановлені. Повідомляється, що 17-річний Тірек Борель був убитий пострілом в груди, 22-річна Тіара Пойє була вбита пострілом в голову в упор.



Поліція встановлює причини нападу і розшукує зловмисників. Поки невідомо, чи діяв той, хто стріляв один, або у нього були спільники. Телеканал зазначає, що в цьому році карнавал проходив за посилених заходів безпеки, влада міста залучила до охорони правопорядку 34 тис. поліцейських.
Раніше повідомлялося, що  в пологовому відділенні лікарні на вулиці Баговутовська в Києві невідомий застрелив киянина.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?