Ватажкові ДНР знайшли несподіване місце: в мережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажкові ДНР знайшли несподіване місце: в мережі сміються

Ватажкові ДНР знайшли несподіване місце: в мережі сміються

Відомий журналіст і блогер Денис Казанський запропонував поставити біля фастфуду "Дон Мак" в окупованому Донецьку замість ляльки Рональда Макдональда гіпсову статую ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Казанського.
"Донецький "Дон Мак" - це такий "Макдорналдс", в який вселився біс. На вигляд виглядає майже так само, тільки періодично труїть клієнтів і обсипає їх градом огидних лайок в соцмережах. Залишилося тільки поставити замість ляльки Рональда Макдональда якесь коряве опудало злобного горбаня - і образ буде завершено. Хоча в принципі підійде і гіпсова статуя Захарченка, розфарбована в яскраві фірмові кольори", - написав блогер.
Відзначимо, що користувачам мережі ідея сподобалася. Деякі також пропонують і свої варіанти:

Олександр Крутских: "Замість ляльки Рональда Макдональда треба поставити опудало ВВХ і заклад перейменувати в Х@йло Мак. Ну, щоб закріпити прихід Росії... І ніякої піндосії".
Олексій Якименко: "Мордорнальдс".
Ievgenek Nefedek: "Треба Трампа замість Рональда Макдональда".

Степан Сірко: "Горбань з триколорною пов'язкою на руці і рот в крові".
Раніше повідомлялося, що адміністрація паблік в соцмережах фастфуду "Дон Мак" з окупованого бойовиками так званої ДНР Донецька в грубій формі спілкується з відвідувачами, а у відповідь на претензії пропонує "просто не ходити до них".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?