Президент, який брудно вилаяв Обаму, дав задній хід
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент, який брудно вилаяв Обаму, дав задній хід

Президент, який брудно вилаяв Обаму, дав задній хід
Джерело:  Associated Press

Президент Філіппін Родріго Дутерте висловив жаль з приводу того, що публічно образив президента США Барака Обаму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.
Прес-секретар філіппінського лідера зачитав заяву Дутерте, в якій йдеться, що його грубі коментарі, допущені у відповідь на питання репортера, «викликали занепокоєння і тривогу».
«Ми також шкодуємо, що вони були розцінені як випад персонально на адресу президента США», - зазначив президент Філіппін.
«Ми очікуємо згладжування відмінностей, що випливають з національних пріоритетів і уявлень, а також будемо працювати над тим, що лежить у сфері відповідальності обох країн», - йдеться в заяві.
Нагадаємо, 5 вересня, напередодні Східноазіатського саміту в Лаосі, Родріго Дутерте назвав президента США сином повії і порадив йому не лізти з нотаціями про дотримання прав людини. Обама у відповідь на образи порівняв свого філіппінського колегу з президентом Росії Володимиром Путіним.
Раніше повідомлялося, що в мережі висміяли фото президента Росії Володимира Путіна і його американського колеги Барака Обами, зроблене під час саміту G-20 в китайському Ханчжоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?