Армії потрібна підтримка: Порошенко в Раді емоційно розповів про ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Армії потрібна підтримка: Порошенко в Раді емоційно розповів про ЗСУ

Армії потрібна підтримка: Порошенко в Раді емоційно розповів про ЗСУ
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко, виступаючи у Верховній Раді під час відкриття чергової, п'ятої сесії парламенту, розповів про зміни в армії, які відбулися за минулі два роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Два роки тому у нас практично не було армії, а зараз вона є, та ще й яка. Армія не розкошує, але вона морально і матеріально мотивована. Так, без різноманітної їжі - але вона нагодована. Так, не від кутюр, але вона одягнена в сучасну форму», - підкреслив глава держави.
Також він зізнався, що «був просто приголомшений, коли дізнався, в яких масштабах розпродавалося військове майно».
«Майже 3% на ВВП - це багато, але дуже мало для країни, яка де-факто в стані війни. Армія все ще вимагає громадянської допомоги і підтримки», - додав Порошенко.
Крім того, він нагадав, що парламент «ділиться на владу і опозицію, і це ознака демократії».
«Але іноді треба забути, хто ліберал, а хто консерватор, хто україномовний, а хто російськомовний... Ми повинні пам'ятати, що ми всі українці. В умовах російської агресії питання політичної консолідації стає питанням життя і смерті», - заявив президент.
Глава держави також додав, що орієнтир на НАТО для України залишається непорушним, «як зірка в небі».
«Закон про спецконфіскації - важливе джерело фінансування оборонного замовлення. Його ухвалення - борг парламенту перед країною», - зазначив також Порошенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави пообіцяв притягнути до кримінальної відповідальності одіозного бойовика так званої ДНР Арсенія Павлова з позивним "Моторола".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?