Порошенко зробив відверту заяву про мобілізацію: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив відверту заяву про мобілізацію: опубліковано відео

Порошенко зробив відверту заяву про мобілізацію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради під час відкриття чергової сесії парламенту, заявив, що питання оголошення нової мобілізації залежить від дій Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Чи буде нова хвиля часткової мобілізації або, не дай Бог, повна? Остаточно відповідь на це питання залежить від дій Москви», - підкреслив він.
При цьому глава держави зізнався, що він «не хотів би ні мобілізації, ні воєнного стану», оскільки у нього є «зовсім інший план для нашої країни».
Крім того, Порошенко розповів про чисельність терористичних військ на Донбасі і їх озброєння.
«У складі угруповання російсько-терористичних військ на Донбасі - майже 38,5 тисяч осіб, понад 600 танків і 1250 бойових бронемашин, 750 одиниць артилерійських систем, близько трьохсот реактивних систем залпового вогню», - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко уїдливо відповів на скандальну заяву президента РФ Володимира Путіна про «залагодження» питання з Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?