Клінтон напала на Росію з лютою критикою
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон напала на Росію з лютою критикою

Клінтон напала на Росію з лютою критикою
Джерело:  The New York Times

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон звинуватила Росію у втручанні в американські вибори.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Times.
За її словами, існує "серйозна загроза" зриву виборів через втручання зовнішньої сили. Зокрема, Клінтон вважає, що ймовірні кібератаки з боку Росії можуть знищити результати виборів президента США, які відбудуться в листопаді.
"Це майже немислимо", - сказала Клінтон, говорячи про злом електронної пошти Національного комітету Демократичної партії.
"У нас ще не було кандидата від однієї з найбільших партій, який би закликав росіян зламати нашу пошту. Я хочу, щоб кожен - демократ, республіканець, незалежний - зрозумів справжню загрозу", - сказала політик, нагадавши про відповідний заклик іншого кандидата в президенти США Дональда Трампа.
При цьому Клінтон не стала характеризувати дії Росії як кібервійну.
"Мені неприємно вживати слово "війна" - зазначила вона.
Але Клінтон сказала, що вона розглядала злом пошти Національного комітету Демократичної партії, який американські чиновники пов'язують з російськими спецслужбами, як "загрозу від змагальної іноземної держави".
Раніше повідомлялося, що Хілларі Клінтон виступила з жорсткою промовою проти свого суперника від Республіканської партії США Дональда Трампа, в якій розкритикувала політику президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?