У Авакова знову розкритикували "Інтер" і показали драматичне відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова знову розкритикували "Інтер" і показали драматичне відео

У Авакова знову розкритикували "Інтер" і показали драматичне відео
Джерело:  ЛІГА.net

Позаштатний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко знову розкритикував телеканал "Інтер", звинувативши його у виконанні завдань Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Роками сіючи зерна ненависті в Україні, виконуючи завдання Кремля, телеканал "Інтер" пожинає тепер плоди народного гніву. Пам'ятаємо, знаємо, не пробачимо ніколи!", - написав Геращенко.
Він також опублікував відео, на якому журналістка Лідія Паньків в програмі "Стосується кожного" в 2014 році звинуватила телеканал "Інтер" у брехні під час висвітлення подій на Євромайдані, показавши ведучому фотографії своїх убитих друзів-активістів.
"Я зневажаю телеканал "Інтер" за те, що він три місяці обманював глядачів і поширював ворожість між громадянами країни", - сказала журналістка.


Нагадаємо, 4 вересня в приміщенні телеканалу "Інтер" сталася пожежа.
Раніше повідомлялося, що активісти, які встановили намети під будівлею телеканалу "Інтер" в Києві і оголосили безстрокову акцію протесту, заявили, що не пускатимуть співробітників каналу, а також пообіцяли не палити шини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?