Фальшивий "режим тиші": стало відомо про нові втрати в зоні АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Фальшивий "режим тиші": стало відомо про нові втрати в зоні АТО

Фальшивий "режим тиші": стало відомо про нові втрати в зоні АТО
Джерело:  mediarnbo.org

Протягом минулої доби, 5 вересня, в зоні АТО на Донбасі, незважаючи на оголошений з 1 вересня режим тиші, загинув один український військових, ще двоє бійців і поліцейський отримали поранення.
Про це повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр РНБО.
"За минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще двоє бійців і один поліцейський отримали поранення", - сказав Мотузяник.
Також він уточнив, що загибель військового сталася на Маріупольському напрямку, в результаті підриву на протипіхотній міні.
"Двоє бійців були поранені в Авдіївці, один - в результаті обстрілу, інший - працівник поліції, підірвався на вибуховому пристрої, ще один боєць отримав поранення в результаті мінометного обстрілу неподалік Широкиного", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше, виступаючи у Верховній Раді, президент України Петро Порошенко розповів про можливу мобілізацію в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?