У Луценка зробили гучну заяву про арешт грошей українського бізнесмена
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка зробили гучну заяву про арешт грошей українського бізнесмена

У Луценка зробили гучну заяву про арешт грошей українського бізнесмена

Заступник генерального прокурора Юрія Луценка Євген Єнін заявив, що на Кіпрі заарештували 2 млн євро одного з українських бізнесменів, однак імені його не назвав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.
"Сьогодні ключова зустріч Юрія Луценка в рамках його робочого візиту на Кіпр - з міністром юстиції. З конкретики - буквально днями кіпріоти відгукнулися на наше люб'язне питання і заарештували у себе 2 млн євро одного з українських бізнесменів, які очікують вердикту українського суду", - сказав заступник голови ГПУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган опублікувала в мережі фотографії робочого візиту глави ГПУ на Кіпр, де він зображений разом із Олександром Грановським, якого називають неформальним куратором фракції БПП, однак незабаром видалила запис.
Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що керівництво Збройних сил України в період 2005-2014 років розпродало військове майно на суму в майже 2 мільярди гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?