І зиркнув на Тимошенко: виступ Порошенка в Раді обговорюють у соцмережах
Категорія
Політика
Дата публікації

І зиркнув на Тимошенко: виступ Порошенка в Раді обговорюють у соцмережах

І зиркнув на Тимошенко: виступ Порошенка в Раді обговорюють у соцмережах
Джерело:  online.ua

Виступ президента України Петра Порошенка перед депутатами Верховної Ради

активно обговорюють користувачі мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо, в щорічному зверненні до парламентаріїв глава держави пообіцяв, що не підпише державний бюджет, в якому буде передбачено скасування стипендій для студентів, а також зробив ряд інших заяв.


Політтехнолог

Тарас Березовець

пожартував в Twitter: "Прости їх, Господи, бо не відають вони, що творять", - сказав Петро Порошенко і зиркнув на Юлію Тимошенко".


Віце-прем'єр-міністр

В'ячеслав Кириленко

зазначив головні месиджі у виступі Порошенка.


"Курс на вступ до НАТО, збільшення частки української мови на радіо і ТБ, створення Єдиної Помісної Церкви - дуже важливі речі в Посланні Президента!", - написав він у Twitter.


Журналіст і народний депутат

Сергій Лещенко

в Facebook розкритикував деякі моменти з промови президента:


"Слухаю виступ президента Порошенка. Це - один з найсильніших публічних спікерів в Україні. Хочеться вірити, але я занадто багато знаю, які теми обговорюються на Банковій, які пріоритети в роботі. Вчитайтеся в ці рядки! Це самообман або цинічне бажання добити нові антикорупційні органи? "Справжнє полювання на корупціонерів почалося. Я проти ділити правоохоронні органи на нові і старі. Тільки єдиним фронтом вони здатні завдати удару по корупції". Друзі, може, я чогось не розумію - але це дійсно про Україну? Яке "полювання на корупціонерів"? Який "єдиний фронт"? Який "удар по корупції" ? І це - в аудиторії з найбільшою концентрацією корупціонерів на квадратний метр".


Журналіст

Леонід Швець

закликав користувачів мережі припинити цитувати Порошенка.


"Припиніть вже засипати стрічку десятками цитат, одна вдаліше іншої, з виступу Порошенка і захопленими знаками оклику. Тримайте себе в руках".


На що користувачі йому відповіли:


Олег Єльцов

: "Не можемо стриматися. Захват переповнює!"


Любов Олінська

: "З останніх сил тримаюся".


Дмитро Понамарчук

: "Не відбирайте у людей останнє".


Раніше повідомлялося, що президент

Петро Порошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради під час відкриття чергової сесії парламенту, заявив, що питання оголошення нової мобілізації залежить від дій Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?