Донецький університет "у вигнанні" потрапив до рейтингу кращих вишів світу
Категорія
Події
Дата публікації

Донецький університет "у вигнанні" потрапив до рейтингу кращих вишів світу

Донецький університет "у вигнанні" потрапив до рейтингу кращих вишів світу
Джерело:  РБК Україна

Одразу шість вузів України, серед яких і Донецький національний університет, увійшли в рейтинг кращих вищих навчальних закладів світу, створений Quacquarelli Symonds.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
Перші три позиції рейтингу займають університети США - Массачусетський технологічний інститут, Стенфорд і Гарвард
Також до списку увійшли виші з Харкова, Києва, Донецька та Сум. Так Харківський національний університет імені Каразіна посів 382 місце в загальносвітовому рейтингу, за ним на 431-440 місці йде Київський національний університет імені Шевченка, Київський політехнічний інститут розташувався на 551-600 місці. Ще три внз - Донецький національний університет, Харківський політехнічний інститут і Сумський державний університет потрапили в рейтинг на позиції +701.
Як відомо, в 2014 році в зв'язку з бойовими діями на Донбасі Донецький національний університет був офіційно евакуйований до Вінниці.
Раніше повідомлялося, що Україна стала однією з найбільш гостинних і доброзичливих країн в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?