Напад з ножем на бійця ОУН: у Авакова видали несподівану версію
Категорія
Події
Дата публікації

Напад з ножем на бійця ОУН: у Авакова видали несподівану версію

Напад з ножем на бійця ОУН: у Авакова видали несподівану версію

Позаштатний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що напад на бійця Організації українських націоналістів Віталія Регора міг бути пов'язаний із судовою справою, в якій Регор є підозрюваним у завданні ножових поранень громадянинові Ірану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
Нагадаємо, сам потерпілий припустив, що на нього в центрі Києва напали сепаратисти. Однак радник глави МВС розповів, що у слідства є інша версія причин нападу.
"Справа в тому, що сам Віталій Регор є підозрюваним у справі про хуліганство за статтею 296 частини 4 Кримінального Кодексу. 8 березня цього року він завдав ножем колото-різані рани плеча громадянину ісламської республіки Іран, стосовно якого у нього раптово виникли неприязні стосунки. Вчора, 5 вересня, Віталій Регор прибув до суду, де в 11 00 почалося судове засідання у його справі, за звинуваченням у завданні поранень громадянину Ірану. У перерві між судовими засіданнями на Віталія, який прямував до підземного переходу, напав невідомий з ножем і мало не позбавив його життя", - написав Геращенко.
Він висловив надію, що скоро злочинці, які організували і скоїли напад на бійця ОУН, будуть знайдені і покарані відповідно до закону.
"Пропоную кожному прочитав мій пост стати на місце слідчого і висунути свою версію про те, з чим пов'язаний напад на Віталія Регора і визначити коло підозрюваних осіб. Упевнений, що поліцейські зроблять свою справу швидко і професійно. Кілер-невдаха і його замовник будуть знайдені, заарештовані і притягнуті до відповідальності", - додав радник Авакова.
Раніше повідомлялося, що на Полтавщині, в селі Макухівка, розгорається новий скандал за участю ромів, які напали на дітей і побили місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?