РПЦ відмовилася прощати ловця покемонів, соцмережі відповіли уїдливим жартом
Категорія
Світ
Дата публікації

РПЦ відмовилася прощати ловця покемонів, соцмережі відповіли уїдливим жартом

РПЦ відмовилася прощати ловця покемонів, соцмережі відповіли уїдливим жартом
Джерело:  online.ua

Російська православна церква відмовилася просити про поблажливість суду до блогера Руслана Соколовського, який був заарештований за ловлю покемонів в Храмі-на-Крові в Єкатеринбурзі.
Про це повідомив секретар єпархіальної ради Єкатеринбурзької єпархії ігумен Веніамін Райніке, передає ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.
Гру Рokemon Go скачати можна тут.
"Тиснути на суд для того, щоб здатися добренькими, ми не будемо. Ми виступаємо за перевиховання. В результаті чого воно буде досягнуто, нам не принципово", - сказав він.
При цьому в єпархіальному раді назвали "особливим цинізмом" інцидент з блогером, який ловив покемонів в Храмі-на-Крові.
У повідомленні єпархії відзначається, що православні жителі Єкатеринбурга "глибоко переживають про помилки" блогера.
"Рішуче і безкомпромісне засудження його огидного вчинку не означає бажання проявити помсту стосовно його особистості, а тому утриматися від будь-яких конкретних прохань до органів правопорядку про запобіжні заходи для Руслана Соколовського. Підставою для затримання Слідчим комітетом Руслана Соколовського був не сам факт "лову покемонів", а звинувачення в екстремізмі, в якому блюзнірський і образливий ролик став лише одним з характерних епізодів, причому не основним", - додали в РПЦ.
У свою чергу користувачі соцмереж відповіли на рішення церкви їдким жартом.


Крім того, рішення РПЦ викликало шквал саркастичних коментарів у соціальних мережах.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соціальні мережі після арешту блогера Руслана Соколовського вибухнули їдкими коментарями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?