Відомий нардеп розповів, звідки взяв мільйони на квартиру
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий нардеп розповів, звідки взяв мільйони на квартиру

Відомий нардеп розповів, звідки взяв мільйони на квартиру
Джерело:  online.ua

Народний депутат України від БПП, журналіст Сергій Лещенко розповів, звідки взяв мільйони на квартиру, через придбання якої в соцмережі розгорівся скандал.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенка.
"Мені немає чого приховувати, тому зареєстрував на себе. Я є прихильником прозорості та співавтором закону про відкритість реєстрів і, в першу чергу, застосовую ці вимоги до себе", - підкреслив нардеп.
Що ж стосується грошей, витрачених на квартиру, Лещенко заявив, що частину він накопичив, коли був одним із співвласників "Української правди", ще частину отримав позикою від керівника УП Олени Притули, решту - від своєї дівчини Анастасії Топольської.
"Частина коштів - це мої заощадження як колишнього співвласника "Української правди". Крім того, в 2013-2014 роках мною було задекларовано понад 100 000 доларів доходу. Половина суми придбання - це позика від засновника "Української правди" Олени Притули терміном на 10 років. Інше - гроші моєї коханої Анастасії Топольської, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року", - написав нардеп.
"Заробітки Насті дозволяють впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить в число найбільш високооплачуваних діджеїв в Східній Європі, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах", - похвалився він.
Раніше Лещенка бачили в "Сбербанку Росії, що також стало приводом для критики. Журналіст, нагадаємо, у відповідь заявив, що президент Петро Порошенко і люди з його оточення зберігають гроші в російському ВТБ-банку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?