У Порошенка назвали місто, в якому він може зустрітися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка назвали місто, в якому він може зустрітися з Путіним

У Порошенка назвали місто, в якому він може зустрітися з Путіним
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко в рамках "нормандського формату" може зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним у Берліні, повідомив заступник глави АП Костянтин Єлісєєв.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.


Костянтин Єлісєєв сказав, що найближчим часом відбудеться телефонна конференція в тристоронньому форматі: президента України, канцлера Німеччини і президента Франції, під час якої будуть обговорені наслідки домовленостей, їх результати і "напрацьована спільна позиція на найближчу перспективу".


Заступник глави АП також висловив переконання у швидке проведення зустрічі в нормандському форматі на рівні глав держав.


"Звичайно ж, дата повинна бути узгоджена з усіма сторонами", - сказав він і не виключив, що місцем проведення заходу може стати Берлін.


"Принаймні, таку пропозицію під час однієї з телефонних конференцій висувала канцлер Німеччини. Тому ми ведемо підготовку", - резюмував заступник голови АПУ.


Раніше відбувся саміт G20 в Китаї, де канцлер Німеччини Меркель сказала, що за відсутності України на саміті G20 ніяких рішень не приймалося, тому канцлер не знає, коли відбудеться наступна зустріч "нормандської четвірки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?