Аваков розкрив важливу деталь пожежі на "Інтері": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков розкрив важливу деталь пожежі на "Інтері": опубліковано відео

Аваков розкрив важливу деталь пожежі на "Інтері": опубліковано відео
Джерело:  LB.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловив своє здивування тим фактом, що сервери компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телеканалу «Інтер», на яких записувалося, що відбувалося під час пожежі, виявилися залитими водою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю міністра виданню «Лівий берег».
Аваков, зокрема, заявив, що необхідно розібратися, чому вилучені сервери, на яких повинні були записуватися події всередині телеканалу, "чомусь дивним чином були ретельно залиті водою".
Крім того, він висловив своє переконання в тому, що держава повинна забезпечити умови роботи журналістів, але не допустити функціонування ЗМІ з антиукраїнською політикою.
"Ми постараємося забезпечити порядок в нашій країні, щоб журналісти і телекомпанії могли працювати, щоб їх не спалювали, але ще є одна функція держави, не тільки поліцейська, забезпечувати так, щоб на території країни не працювали канали, які провокують власний народ на такі вчинки. Я думаю, що якщо ви сидите в центрі Києва і виступаєте з антиукраїнськими гаслами, то це не свобода слова, це диверсія проти країни", - сказав Аваков.

Заява міністра про пожежу на "Інтері" - дивіться з 10 хвилини


Як повідомляв ONLINE.UA, 4 вересня невідомі підпалили шини під офісом компанії "Національні інформаційні системи", яка займається виробництвом програм для телевізійного каналу "Інтер".
Слідчі поліції вилучили записи з камер відеоспостереження, встановлених в палаючій будівлі.
За словами начальника ГУ Національної поліції в Києві Андрія Крищенка, слідство розглядає кілька версій причин пожежі в будівлі, в тому числі навмисний підпал і замовлення.
Тим часом, раніше народний депутат від "Народного фронту" заявив про зв'язок пожежі на "Інтері" з "русскім міром".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?