Як працюють путінські "тролі": з'явилися деталі і відео з самого лігва
Категорія
Світ
Дата публікації

Як працюють путінські "тролі": з'явилися деталі і відео з самого лігва

Як працюють путінські "тролі": з'явилися деталі і відео з самого лігва

У мережі з'явилася розповідь про людей, яких називають «тролями» президента РФ Володимира Путіна- найманих блогерів і коментаторів, завданням яких є формування потрібної Кремлю точки зору росіян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
У відділі блогів писали по 12 постів на день. Спочатку було по десять, а потім стало по 12, на політичні теми, і коментарі різні. Коментарі були як на соціальні, так і на політичні теми», - розповіла колишня співробітниця «фабрики тролів» Ольга Мальцева.
За її словами, в розділі, де вона працювала, писали в livejournal і займалися розповсюдженням «в ЗМІ інформації в певному ракурсі, в якому було потрібно».
«Поширення певної думки про політичну обстановку в країні і в Україні. Там у всіх відділах розглядається і українська історія, і Росія, і Сирія. На той момент, напевно, України було все-таки більше за обсягом, але в якийсь період, коли в Сирії загострювалася обстановка, дуже багато було Сирії. Але більше все ж було за Україну», - резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський мільярдер Євген Пригожин, якого називають господарем «фабрики тролів», несподівано опинився в епіцентрі гучного скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?