Скандальний пропагандист ДНР влаштував провокацію в Криму: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний пропагандист ДНР влаштував провокацію в Криму: з'явилося відео

ДПСУ
Скандальний пропагандист ДНР влаштував провокацію в Криму: з'явилося відео

Скандально відомий пропагандист ДНР Грем Філліпс намагався улаштувати провокацію на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Держприкордонслужби України.
«Прикордонники Херсонського загону, які несли службу у контрольному пункті «Каланчак», зафіксували роботу провокатора Грема Філліпса, який з боку окупованого Криму, не перетинаючи адмінкордону, намагався спровокувати українських прикордонників», - йдеться в повідомленні.
Також в Держприкордонслужбі додали, що «так званий «журналіст» постійно перебував під постійним наглядом російських окупантів».
«Журналіст-провокатор ставив подорожуючим, які їхали до Криму, питання: «Крим - це Росія?» Крім того, ті ж слова він вигукував і в бік українських прикордонників», - відзначили українці.
У той же час прикордонники відзначили, що Філліпс, «на жаль, так і не перетнув адмінкордон, в якийсь момент помилково зазначивши, що «... він не ідіот».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі вибухнули після відповіді легендарної українки з Донбасу російській пропагандистці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?