Путінського в'язня в Криму випустили з психіатричної лікарні: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Путінського в'язня в Криму випустили з психіатричної лікарні: опубліковано відео

Путінського в'язня в Криму випустили з психіатричної лікарні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова випустили з психіатричної клініки, в яку його три тижні тому запроторили російські окупанти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook його дочки Айші Умерової.
"Забрали Ільмі Умерова з психіатрії після незаконної примусової "експертизи", - написала дівчина.
Також вона оприлюднила відео, на якому Умеров виходить з будівлі клініки за руку з донькою.


Нагадаємо, що 12 травня російська ФСБ затримала в окупованому Криму заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, звинувативши його в сепаратизмі.
Пізніше чоловіка помістили в психіатричну клініку для експертизи. Його адвокат Марк Фейгін заявив, що проведену в лікарні Сімферополя психолого-психіатричну експертизу, за погіршення здоров'я Умерова, варто розцінювати як тортури, в порушення Європейської конвенції про запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню.
Нагадаємо, що свого часу в психіатричну клініку російські окупанти поміщали і українського нардепа Надію Савченко, яка майже 2 роки просиділа в російській в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?