В Івано-Франківську спалили машину ОБСЄ: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Івано-Франківську спалили машину ОБСЄ: опубліковані фото

В Івано-Франківську спалили машину ОБСЄ: опубліковані фото
Джерело:  Галка

У ніч на середу, 7 вересня, в Івано-Франківську невідомий кинув у машину ОБСЄ запальну суміш, в результаті чого вогнем було пошкоджено моторний відсік та частково салон автомобіля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Галку.
За даними свідків, біля офісу ОБСЄ на вулиці Незалежності невідомий кинув у позашляховик Nissan Patrol чи то «коктейль Молотова», чи іншу горючу суміш.
Представник управління патрульної поліції Микола Гурак підтвердив інформацію про підпал позашляховика місії ОБСЄ.
Правоохоронці повідомили, що ця подія класифікується як умисне пошкодження майна шляхом підпалу. Розпочато досудове розслідування за ч.2 статті 194 КК. Зараз правоохоронці встановлюють особу, яка може бути причетна до підпалу авто. У поліції є в наявності відео інциденту, однак ідентифікувати зловмисника неможливо. Наразі проводяться слідчо-оперативні заходи.
Раніше повідомлялося, що в місті Волноваха Донецької області в ніч на середу, 7 вересня, прогримів вибух неподалік від адміністративної будівлі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?