В Україні відзначають день військової розвідки: з'явилося яскраве відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні відзначають день військової розвідки: з'явилося яскраве відео

В Україні відзначають день військової розвідки: з'явилося яскраве відео

У середу, 7 вересня, розвідники відзначають 24-ту річницю військової розвідки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ГУ розвідки Міноборони України.
"З нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України щиро вітаємо воїнів-розвідників і всіх, хто разом з нами став на захист незалежності і територіальної цілісності нашої держави!", - йдеться в привітанні відомства.
У Міноборони також привітали всіх, хто допомагає боротися з російською агресією в Україні.
"Користуючись нагодою, висловлюємо повагу і вдячні кожному, кого збройна агресія Росії проти України не залишає байдужим, а особливо тим, хто заступив на свій бойовий пост: біля кулемета на передовій, біля верстата оборонного підприємства в тилу, за кермом автомобіля з волонтерською допомогою бійцям, біля госпітального ліжка поранених воїнів, а також веде непримиренну боротьбу з російською пропагандою на інформаційному фронті і викриває військові злочини російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Сходу України", - відзначили в оборонному відомстві.


Як відомо, 7 вересня 1992 року, відповідно до Указу Президента України «Про Управління воєнної стратегічної розвідки Міністерства оборони України», в складі оборонного відомства було створено розвідувальний орган стратегічного рівня, що стало початком історії воєнної розвідки незалежної України.
Раніше повідомлялося, що українська розвідка дізналася, що кілька солдатів армії РФ, яких примушують до участі в бойових діях на Донбасі, готові подати позови до Європейського суду з прав людини і розповісти всьому світу про "їх там немає".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?