Лещенко зробив гучну заяву щодо своєї скандальної квартири
Категорія
Політика
Дата публікації

Лещенко зробив гучну заяву щодо своєї скандальної квартири

Лещенко зробив гучну заяву щодо своєї скандальної квартири

Народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що гроші, заплачені за дорогу квартиру в центрі Києва, навколо якої розгорівся скандал, були ним чесно зароблені, і закликав антикорупційні інститути провести перевірку придбаного ним житла.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Антикорупційна діяльність була сенсом мого життя останні 16 років. Тому, в зв'язку з публічним резонансом навколо ситуації з придбанням мною житла, вважаю за необхідне зробити цю заяву. Стверджую, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України", - написав Лещенко.
Він також зазначив, що був співавтором нового ухваленого законодавства про відкриті реєстри майна і створення незалежних антикорупційних інституцій - НАБУ і НАЗК.
"Як народний депутат і публічний політик вважаю принциповим відзвітувати перед суспільством належним чином. Звертаюся із закликом до НАЗК і НАБУ зробити відповідну перевірку придбання мною житла. На термін такої перевірки заявляю про складення повноважень члена правління політичної партії Демальянс, до якої нещодавно приєднався, щоб не створювати ґрунт для політичних спекуляцій. Як журналіст і політик вважав і вважаю, що підзвітність і прозорість - це ключові принципи, які зможуть побороти корупцію в країні. Не збираюся від них відступати", - додав політик.
Відзначимо, що користувачі соцмережі по-різному відреагували на заяву Лещенка. Одні його підтримують, а інші пропонують скласти повноваження народного депутата.
Rostyslav Telychko: "Сергій, я думаю краще просто забити на всі необґрунтовані випади в твою сторону і робити далі те, що ти і робив. Не реагувати на бруд і крики. Буде більше користі для країни".

Олександр Попов: "А скласти повноваження народного депутата не варто? Я вважаю, що в демократичному світі треба піти у відставку і звідти захищати своє чесне ім'я, а не ховатися за депутатським мандатом".
Нагадаємо, раніше Лещенко заявив, що частину грошей на дорогу квартиру йому позичила керівник "Української правди" Олена Притула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?