Україна найкраща: з'явилося відео з бойовиком ДНР, який розкаявся
Категорія
Події
Дата публікації

Україна найкраща: з'явилося відео з бойовиком ДНР, який розкаявся

Україна найкраща: з'явилося відео з бойовиком ДНР, який розкаявся

Служба безпеки України спільно з поліцією затримала в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовика ДНР, який розкаявся і заявив, що Україна - найкраща.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Житель Дружківського району Донецької області приєднався до одного з терористичних угруповань в травні 2014 року. Він стояв зі зброєю на блокпостах, незаконно перевіряв автотранспорт і документи цивільного населення. Також бойовик патрулював вулиці селища Олексієво-Дружківка та прилеглих населених пунктів під час комендантської години. Зловмисник неодноразово затримував громадян України і конвоював їх до місць протиправного утримання", - йдеться в повідомленні.
Під час допиту бойовик визнав, що так звана ДНР є незаконним угрупованням, розповів, що брав зброю від громадян РФ, а також закликав всіх скласти зброю, зазначивши, що Україна - найкраща.


Відкрито кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України. Зараз тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з документування протиправної діяльності вказаної особи.
Раніше повідомлялося, що в місті Лисичанськ, Луганської області, співробітники Служби безпеки України запобігли серії терактів, які планувала група проросійських сепаратистів за завданням агента спецслужб Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?