Соцмережі обурило відео з агресивним поліцейським під "Інтером"
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі обурило відео з агресивним поліцейським під "Інтером"

Соцмережі обурило відео з агресивним поліцейським під "Інтером"

У соціальних мережах наростає буря обурення поведінкою київського поліцейського, який під час акції протесту під телеканалом «Інтер» ударив затриманого активіста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку «Я люблю Україну» в Facebook.
"Увага! Розшукується полісмен-злочинець! Допоможіть розшукати або впізнати цю тварюку псевдополіцейського», - йдеться у зверненні спільноти.
При цьому в пості підкреслюється, що «адміністрація сторінки не є прихильником ситуації біля і в приміщенні каналу «Інтер», але це безчинство і дії правоохоронців, в цинічній формі з явною зневагою і можна навіть сказати озлобленням і ненавистю до затриманих, на нашу думку, не можуть просто так залишитися безкарними!».
«Ця погань повинна бути притягнута до відповідальності, і точно буде звільнена з органів внутрішніх справ!» - додали на сторінці.
За кілька годин це повідомлення набрало понад 3800 перепостів, і 160 коментарів, а саме відео, на якому зображений удар у виконанні поліцейського, було переглянуто понад 71 тисячу разів.


При цьому багато коментаторів висловили своє обурення поведінкою поліцейського.

Andrij Karchevskyj: «Як мажорів затримувати - то вони соплі жують, а тут...».
Фитилий Доктор: «Одразу видно, стара гвардія, переатестацію пройшов. А далі все як завжди гестапо».
Сергій Янко: «Господар життя, на обличчі написано МЕНТ, була б справа вночі, садюга на одному ударі навряд чи б зупинився...».
Іван Литвинчук: «Ми ж не знаємо всієї історії ...Але цей персонаж - щур з автоматом. Четверо на одного - це багато що говорить про підготовку Няш-Поліції».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат Олег Медуниця розповів про зв'язок організатора акції під «Інтером» з рухами прихильників «русского міра».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?