Зарплатня мінімальна, люди їдуть: бойовик ДНР на відео поскаржився на життя
Категорія
Події
Дата публікації

Зарплатня мінімальна, люди їдуть: бойовик ДНР на відео поскаржився на життя

Зарплатня мінімальна, люди їдуть: бойовик ДНР на відео поскаржився на життя
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому один з бойовиків ДНР Максим Ровнєв з позивним «Бармен» поскаржився на те, що в так званій республіці платять мінімальні зарплати, через що люди звільняються і залишають окуповані території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в соцмережі VK.
Ровнєв розповів, що в результаті війни на Донбасі став інвалідом, отримує від бойовиків платню як «військовослужбовець», а про те, на які кошти буде жити, поки не знає, заявляючи, що подумає про це після звільнення. Він також розповів, що в жовтні у його дружини народиться дитина, а народжувати вона буде в Росії, тому що в ДНР ніяких пільг немає.
«Вона зараз народить. Мені памперсів потрібно багато, на день як мінімум три потрібно. Найнеобхідніше - памперси, катетери, ліки», - сказав він, додавши, що кошти на дорогі ліки йому не видають.
Крім цього Ровнєв скаржиться, що з лікарні відновлювального лікування №15 в Петровському районі окупованого Донецька лікарі звільняються, адже їм не платять зарплату.
«Зарплата мінімальна, люди намагаються виїхати з республіки заробити для сім'ї», - зазначив бойовик.
Також він поскаржився, що ростовські лікарі, до яких він їздив для консультації і лікування, не дуже хочуть надавати допомогу пораненим на Донбасі бойовикам. За його словами, все лікування і обстеження обмежилося аналізом крові, уколами вітамінів і рекомендацією відновлюватися за допомогою спорту.
Він також розповів про долю свого друга-бойовика «Масі», який загинув в донецькому аеропорту, коли різав метал - він не почув залп міномета через працюючу болгарку.
«Він поїхав заробляти гроші для сім'ї і не почув залп або свист 120 міномета, ногу так і не знайшли. Поховали його», - розповів Ровнєв, додавши, що ніхто з «керівництва ДНР» не надає допомоги матері загиблого.
При цьому Ровнєв вважає, що бойовики повинні захопити всю територію Донецької та Луганської областей.
«Йти вперед, як це було в 2014 році. Гинули всі, гинули багато, я постраждав за славу республіки, а зараз ми, виходить, стопарнулись, ми стоїмо на одному місці, у нас перемир'я», - сказав він.


Раніше повідомлялося, що СБУ затримала в районі проведення АТО на Донбасі бойовика ДНР, який розкаявся і заявив, що Україна - найкраща.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?