Друг Лещенка позбувся керівного поста у фракції Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Друг Лещенка позбувся керівного поста у фракції Порошенка

Друг Лещенка позбувся керівного поста у фракції Порошенка

Друг нардепа Сергія Лещенка, який оскандалився, депутат Мустафа Найєм позбувся посади заступника голови фракції БПП у Верховній Раді.
Про це оголосив спікер парламенту Андрій Парубій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Згідно зі статтею 60-ю регламенту Верховної Ради, а також згідно з протоколом засідання депутатської фракції "Блок Петра Порошенка" від 7 липня 2016 року повідомляю про відкликання з посади заступника глави депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка" народного депутата Найєма Мустафи", - сказав Парубій.
Найєм сказав "Українській правді", що він сам подав заяву, коли вступив у партію "Демократичний альянс".
"Я самостійно склав з себе повноваження заступника голови фракції БПП ще 9 липня цього року в зв'язку з обранням членом правління партії ДемАльянс. За цей час фракція неодноразово засідала, але це питання з невідомих мені причин не розглядали. Чому було прийнято рішення саме сьогодні, мені невідомо", - повідомив Найєм.
Після вступу в "ДемАльянс" виходити з фракції він сенсу не бачив, тим більше що це призвело б до автоматичного позбавлення мандата.
"Вважаю неправильним по відношенню до виборців кидати справу на півдорозі", - пояснив депутат.
Нагадаємо, що Лещенко також є членом "ДемАльянсу".
Раніше Лещенко розрядив ситуацію зі своєю квартирою, запостивши смішний жарт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?