Підпал "Інтера": Корчинський прокоментував скандал із російським слідом
Категорія
Події
Дата публікації

Підпал "Інтера": Корчинський прокоментував скандал із російським слідом

Підпал "Інтера": Корчинський прокоментував скандал із російським слідом

Літератор і громадський діяч Дмитро Корчинський прокоментував заяву народного депутата Олега Медуниці, який знайшов в діях організатора протестів біля будівлі "Інтера", активіста Партії "Братство" Олексія Середюка російський слід..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Корчинського.
"Нардеп Медуниця посмів в фейсбуці пред'являти нашому братові Олексію Середюку (організатору блокади "Інтера"), що той нібито в давні часи виступав на сходці дуґінського євразійського союзу, отже, в антиінтеровській акції не обійшлося без руки Москви. Відповідаю. Результатом "співпраці" Олексія Середюка з Дугіним став підпал московського офісу євразійського союзу. У своїй заяві в ФСБ Дугін в цьому звинуватив Братство", - написав він.
Корчинський зазначив, що Середюк брав участь у визволенні Маріуполя і був поранений в бою під Іловайськом.
"Про це Медуниця не написав. Якщо зустрінете цього Медуницю, плюньте йому в морду. Йому буде приємно", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео затримання групи людей, підозрюваних в підпалі будинку компанії "НІС", яка створює новини для "Інтера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?