Холодницький відповів на прохання Лещенка через квартиру: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Холодницький відповів на прохання Лещенка через квартиру: опублікований документ

Холодницький відповів на прохання Лещенка через квартиру: опублікований документ
Джерело:  online.ua

НАБУ перевірить інформацію відносності законності придбання дорогої квартири нардепом від БПП, журналістом Сергієм Лещенком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook антикорупційного прокурора Назара Холодницького.
За словами Холодницького, САП доручила НАБУ зайнятися справою Лещенка.
"Доручив НАБ України перевірити інформацію, викладену в засобах масової інформації, щодо законності придбання у власність народним депутатом України Сергієм Лещенком квартири в Києві. У разі встановлення ознак злочину, антикорупційними органами буде вжито всіх передбачених законом заходів для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності", - написав антикорупційний прокурор.
Нагадаємо, що раніше в соцмережах вибухнув скандал через дорогу квартиру Лещенка, на придбання якої він нібито позичив гроші у керівника "Української правди" Олени Притули.




Народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що гроші, заплачені за дорогу квартиру в центрі Києва, навколо якої розгорівся скандал, були ним чесно зароблені, і закликав антикорупційні інститути провести перевірку придбаного ним житла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?