У Путіна вирішили влаштувати "геноцид" кабанів: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили влаштувати "геноцид" кабанів: соцмережі в шоці

У Путіна вирішили влаштувати "геноцид" кабанів: соцмережі в шоці
Джерело:  Кремль

На нараді президента РФ Володимира Путіна з членами уряду було прийнято рішення про винищення в деяких регіонах Росії диких кабанів заради боротьби з африканською чумою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
Віце-прем'єр РФ Аркадій Дворкович заявив, що чисельність диких кабанів, які мешкають в Росії, необхідно різко скоротити. За його словами, в деяких регіонах мова повинна йти про «повну депопуляцію» кабанів, щоб запобігти подальшому поширенню африканської чуми свиней (АЧС).
«В останні кілька місяців головною причиною поширення АЧС стає вже не тільки порушення правил утримання свиней в особистих підсобних господарствах, а й поширеність популяції дикого кабана, особливо на території центральної частини Росії. Необхідно піти на різке зниження популяції дикого кабана в цій частині Росії. А в деяких регіонах мова йде про повну депопуляцію», - сказав Дворкович.
У свою чергу глава Мінсільгоспу Олександр Ткачов заявив, що в боротьбі з кабанами потрібні більш кардинальні заходи. За його словами, населенню потрібно платити за їх винищення.
«В ЄС всі на вухах стоять від цього. Потрібно платити за кожного вбитого кабана», - сказав Ткачов.
Віце-прем'єр РФ також зазначив, що урядовий план боротьби з АЧС буде затверджений до кінця вересня 2016 року.


Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в Twitter написав, що в центральній Росії знищать 50 000 диких кабанів, а в деяких регіонах - всіх.
Користувачі соцмереж в шоці від такого рішення російського уряду.
Каталава: "А скільки в Кремлі знищать?"
Орлов Олександр: "Янки нам "свиню" у вигляді чуми підкинули! Їх бактеріологічні лабораторії в Грузії, Україні, Казахстані працюють проти РФ".
zerg: "Серйозно ???????????????????"
sergey lebedev: "По-моєму, вони божевільні".
Vitaly Zhilnikov: "Вы егерей за кровожадность не пинайте..." © Висоцький".
Раніше повідомлялося, що постійні представники країн-членів Євросоюзу прийняли рішення ще на півроку продовжити санкції щодо 146 фізичних осіб та 37 юридичних осіб в Росії за агресію проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?