Бойові кораблі Росії помітили під Одесою
Категорія
Події
Дата публікації

Бойові кораблі Росії помітили під Одесою

Бойові кораблі Росії помітили під Одесою
Джерело:  Думська

У першій половині доби 7 вересня український прикордонний літак Daimond зафіксував російські бойові кораблі біля Одеського газового родовища.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думскую".
За інформацією видання, в українській економічній зоні маневрує сторожовий корабель «Сметливый» (бортовий 810), судно забезпечення «Федор Урюпин», буксир СБ-5 і середній розвідувальний корабель ССВ-201 «Приазовье».
Відзначається, що всі чотири кораблі з ранку перебувають біля острова Зміїний, поруч із захопленими вишками газового родовища.
Яка мета візиту російських бойових кораблів, - поки невідомо, але як можна припустити, виходячи зі складу ордера, буде здійснюватися ремонт або буксирування газових платформ.
Примітно, що в той же час і в тому ж місці з'явився новий американський базовий патрульний літак Boeing P-8 Poseidon. Зробивши кілька кіл, він пішов в західному напрямку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на турецькому судні Mehmet Unlu, яке перебувало в районі порту "Південний" в Одеській області, два моряки напилися і влаштували дебош.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?