Бойовики ДНР скаржаться на одіозного ватажка через страти: опубліковано листування
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР скаржаться на одіозного ватажка через страти: опубліковано листування

Бойовики ДНР скаржаться на одіозного ватажка через страти: опубліковано листування
Джерело:  online.ua

Російський блогер і бойовик так званої ДНР Михайло Полинков оприлюднив листування з членом банди бойовиків "Сомалі", який скаржиться на жорстоке ставлення з боку ватажка терористів  Михайла Толстих по позивному "Гіві".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Полинкова.


Бойовик розповів, що Гіві страчує своїх бойовиків, а також не дає своїм бійцям звільнитися, фактично поставивши їх в рабське становище. "Хто може нам допомогти звільнитися з нашого батальйону? Нас тут принижують і знищують фізично. До кого не зверталися, в МГБ, в прокуратуру, всі не можуть допомогти. Посилаються на те, що не хочуть зв'язуватися з нашим комбатом. Адже ми самі прийшли, а ми тут як в тюрмі, умови контракту не дотримуються. ми вже по два роки воюємо, а ніби в рабстві"- поскаржився бойовик "Сомалі".


За словами бойовика, його контракт закінчується 10 жовтня, але Гіві не збирається його відпускати. Тим, хто хоче піти, він загрожує і заарештовує їх.



Інші блогери в коментарях підтвердили слова бойовика "Сомалі". "На цьому тижні він намагається тримати себе в руках. Дуже багато хто не хоче продовжувати контракт, а в жовтні приходить для третини час. І ця третина - сама боєздатна. Вихідних став більше давати, відпустки. Правда, люди все одно біжать. Рукоприкладство процвітає: хоч рядового, хоч зама. Інших подробиць мене попросили не розповідати", - написав бойовик "Червонець", що виступав на стороні терористів.



Сам же Полинков натякає, що знає набагато більше, ніж зазначено в оприлюдненому листуванні, в тому числі і про "самогубства" в "Сомалі", маючи на увазі, очевидно, не самогубства, а вбивства командиром своїх підлеглих.



"Батальйон "Сомалі" (ось вже як корабель назвеш...) - не діють ні контракт, ні закони, ні статути. Куражиться "герой всієї ДНР", як йому подобається. Б'ють щодня від рядових до командирів рот (часто перед строєм підлеглих). Спроба звільнитися - побиття, підвал, знову в роту. Є бійці, які півроку звільняються. Щомісяця збігає від 2 до 6 осіб. Зараз у багатьох контракт закінчується, до ста чоловік збираються піти - істерики, зривання шевронів, беретів, покарання нарядами, "зрадники, труси" (хоча це люди, які пройшли бої за аеропорт). МГБ, Корпус знають про ситуацію, рапортів на Гіві багато там... Але як і раніше бійці Сомалі - кріпаки" - скаржаться в коментарях.



Як повідомляв ONLINE.UA, одіозний бойовик  Гіві отримав від керівництва так званої ДНР звання полковника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?