Стало відомо про внесок Донбасу у війну з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про внесок Донбасу у війну з Росією

Стало відомо про внесок Донбасу у війну з Росією
Джерело:  online.ua

Житель Донецька, громадський активіст, боєць АТО Віталій Овчаренко розповів, що безліч уродженців Донбасу беруть участь у війні проти проросійських бойовиків.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


На думку Овчаренко, війна з бойовиками на Донбасі є першим в історії прикладом того, як люди з автоматами в руках воюють за європейські цінності, і таким чином створюється нова політична нація.


Також він додав, що, незважаючи на поширену думку про те, що на схід України звозили злочинців на шахти і хімзаводи, і тому там живуть безнадійні люди, жителі Донбасу зробили чималий внесок у розвиток нової політичної нації.


"Дуже багато людей в добробатах і в армії - мої земляки. Інша справа, що вони про це воліють не розповсюджуватися, у багатьох родичі на окупованих територіях, залишилося майно, будинки. Навіть на звільнених територіях Донбасу у родичів бійця ВСУ можуть бути проблеми - з сусідами", - підкреслив Овчаренко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Українці ведуть першу в історії війну за європейські цінності - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?