Екс-радник Путіна зробив страшну заяву про його плани на Україну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-радник Путіна зробив страшну заяву про його плани на Україну: з'явилося відео

Екс-радник Путіна зробив страшну заяву про його плани на Україну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський аналітик, екс-радник президента Росії  Володимира Путіна  Андрій Ілларіонов впевнений, що Путін зможе втілити в життя програму "руського миру" і встановити контроль над більшою частиною України.


Про це він заявив під час економічного форуму в Криниці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


"Відбудеться те, про що Путін неодноразово говорив, неодноразово оголошував, і в тому числі 27 липня 2013 року, коли він почав російсько-українську війну, - реалізація програми "руського миру". Програми, яка передбачає відновлення контролю військовими і невійськовими засобами над територіями більшої частини України, принаймні до Збруча, Білорусі, Придністров'я, частини Грузії, Південної Осетії, Абхазії, східної Латвії", - заявив екс-радник Путіна.


"І ми знаємо яка буде відповідь країн Заходу, - ніякої. Тобто, будуть заяви, що це неприпустимо, це порушення всіх принципів, встановлених після Другої Світової, але в конкретних діях не буде нічого. І тому ця програма Володимира Путіна буде здійснена" , - додав Ілларіонов.


Відео: YouTube/Yuriy Romanenko


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Андрій Ілларіонов в блозі припустив, що російські війська готуються до удару не тільки по Україні, але і по сусідній Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?