Новий скандал навколо Лещенка: нардеп пояснив свою поїздку в Грузію
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий скандал навколо Лещенка: нардеп пояснив свою поїздку в Грузію

Новий скандал навколо Лещенка: нардеп пояснив свою поїздку в Грузію
Джерело:  online.ua

У мережі розігрався скандал у зв'язку з від'їздом нардепа від "Блоку Петра Порошенка"  Сергія Лещенка в Грузію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.


Так, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій розповів  УНН, що в апарат Ради було подано заяву про відрядження, але підписано воно не було. "Наскільки мені відомо, воно було подано в апарат, як і багато інших заяв. Але не підписав", - підкреслив він.


Парубій додав, що не стане підписувати заяви на відрядження народних депутатів, якщо мова не йде про офіційні відрядження в ПАРЄ. На його думку, під час пленарних засідань депутати повинні працювати в залі, а в закордонних відрядженнях, якщо в цьому є необхідність, вони можуть побувати між пленарними засіданнями.


"Я сподіваюся, що спікер Андрій Парубій просто помилився. Не хочу вірити, що він також бере участь в інформаційній війні, влаштованою його партією "Народний фронт". Отже, сьогодні я на конференції Інституту Маккейна в Тбілісі, що була запланована ще в липні. Мій виступ перенесли з вівторка на середу, щоб не довелося пропускати основні дні голосування - вівторок і четвер. Я звернувся із заявою про відпустку за свій рахунок на один день, щоб взяти участь в конференції. Ця заява з понеділка лежить в Парубія в приймальні. Вхідний номер 208039. Сьогодні я виступав на одній панелі з міністром закордонних справ Грузії та директором Інституту Маккейна Девідом Креймером. Тільки що завершився виступ генсека НАТО Столтенберга, в обговоренні якого я також брав участь. Мої ремарки стосувалися того, чи підтверджує Столтенберг актуальність вирішення саміту НАТО в Бухаресті з 2008 рік, де зафіксовано обіцянку членства України в НАТО", - прокоментував слова Парубія Лещенко в Facebook.


"Відповідь Столтенберга була скептична - на відміну від Грузії, український уряд не звертався про отримання Плану дій щодо членства в НАТО. Тому робити якісь припущення щодо членства України в НАТО рано. Вважаю, що роблю корисну для України справу, представляючи її на цьому міжнародному зібранні", - додав нардеп.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лещенко потрапив в скандал через дорогу квартиру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?