У Полтавській області влаштували масштабну бійку через свиней: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтавській області влаштували масштабну бійку через свиней: з'явилися фото і відео

У Полтавській області влаштували масштабну бійку через свиней: з'явилися фото і відео

Увечері 6 вересня мирне пікетування під свинокомплексом «Сільські традиції» у Біликах Полтавської області за вивезення свиней та припинення роботи підприємства закінчилося великою бійкою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Тижневик ЕХО".


Відзначається, що підприємство у відповідь на вимоги місцевих жителів написало відкритого листа, підписаного керівництвом, в якому активістів фактично звинувачують в тому, що вони сприяють рейдерському захопленню підприємства. У відповідь активісти перегородили в'їзди на свинокомплекс лавками і автомобільними шинами і оголосили, що акція буде безстроковою до закриття підприємства.


6 вересня біля Белицької селищної ради відбулися збори працівників підприємства і людей, які підтримують його подальшу роботу. Було затверджено звернення до пікетників з проханням дозволити кормовозам заїхати на територію «Сільських традицій», оскільки всі кормові запаси повністю були використані. В один з моментів на територію підприємства проривався кормовоз, який був припаркований поруч. Протестуючі кинулися перешкоджати в'їзду. Почалися сутички. Їх спробували зупинити правоохоронці та військові. Один кормовоз таки заїхав на свинокомплекс.


Зіткнення між прихильниками і противниками вдалося врегулювати. Жодна зі сторін не визнала своєї провини і в зіткненнях звинуватили поліцейських і військових.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  невідомі намагалися захопити урожай соняшнику сільгосппідприємства в селі Пиріжна в Одеській області, через що сталася стрілянина.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?