Вдова Гонгадзе знайшла нові російські слова на адресу Лещенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Вдова Гонгадзе знайшла нові російські слова на адресу Лещенка

Вдова Гонгадзе знайшла нові російські слова на адресу Лещенка
Джерело:  online.ua

Вдова українського журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава Гонгадзе, коментуючи  скандал з дорогою квартирою нардепа від БПП, журналіста Сергія Лещенка, різко висловилася з приводу "прозорості" державної системи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гонгадзе.


"Українська прозорість - це коли власник "неприбуткової" організації позичає народному депутатові 150 тисяч доларів готівкою, і народний депутат і частина суспільства вважають це нормою", - написала вона.


Нагадаємо, раніше в соцмережах почався скандал через дорогу квартиру Лещенка, на покупку якої він нібито позичив гроші у керівника "Української правди" Олени Притули.


Пізніше Сергій Лещенко заявив, що гроші, заплачені за дорогу квартиру в центрі Києва, були ним чесно зароблені, і закликав антикорупційні інститути провести перевірку придбаного ним житла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?