У Росії після Сталіна немає людей - політолог з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії після Сталіна немає людей - політолог з РФ

У Росії після Сталіна немає людей - політолог з РФ
Джерело:  online.ua

У Росії після часів правління Йосипа Сталіна не залишилося людей, Сталін фактично зламав «демографічний хребет російського народу», тому РФ не може конкурувати з Китаєм на геополітичній арені.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог Дмитро Орєшкін.


«Набравши інерцію економічного зростання, Китай стає сильним геополітичним гравцем. Китайський капітал дедалі активніше проникає в Африку й Азію. Росія не може з цим конкурувати», - заявив Орєшкін.


«Перше: у РФ після Сталіна немає людей. Сталін зламав демографічний хребет російського народу. Друге: у Росії проблеми з грошима. Єдине, що є - армія і зброя. Але сучасна армія стає все більш дорогим задоволенням», - пояснив причини російський політолог.


«Чому російські пропагандисти намагаються втюхати росіянам стару геополітику? Тому що в новій геополітиці потоків у РФ переваг дуже мало», - вважає Орєшкін.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Путін живе казками, а з Кримом росіяни "запізнилися" на сто років - політолог Орєшкін


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?