Київську поліцію збурила загроза для магазинів Roshen
Категорія
Події
Дата публікації

Київську поліцію збурила загроза для магазинів Roshen

Київську поліцію збурила загроза для магазинів Roshen
Джерело:  online.ua

У Києві поліція і рятувальники перевіряють інформацію про замінування всіх торгових точок кондитерської корпорації Roshen, що належить президентові України Петру Порошенку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
Як розповіла спікер Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага, в столичне управління ДСНС надійшло повідомлення про замінування п'яти магазинів Roshen і всіх торгових точок компанії.
"Інформація надійшла на електронну адресу о 06:20, де повідомлялося, що у всіх торгових точках компанії Roshen буде потужний вибух, а також в головному офісі. Правоохоронці перевіряють по черзі всі торгові точки. Рятувальники там чергуватимуть до тих пір, поки від поліції надійде інформація, що на цих об'єктах людям перебувати безпечно", - заявила Водолага.
Вона також уточнила, що в загрозі йшлося про п'ять магазинів, а також про всі торгові точки компанії Roshen в Києві.
На місце виїхали оперативно-слідчі групи, кінологи і вибухотехніки.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі посміялися над фотожабою на президента України Петра Порошенка, який сумує через "погані продажі" цукерок фабрики Roshen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?